Sardenaira Ricetta
Sardenaira Ricetta. Servite la sardenaira alla sanremasca calda. Perfect for any occasion and at any time of the day, sardenaira is a soft and tasty leavened dish, thanks to the addition of milk in the dough, which will remain perfectly fragrant for several days.
Perfect for any occasion and at any time of the day, sardenaira is a soft and tasty leavened dish, thanks to the addition of milk in the dough, which will remain perfectly fragrant for several days. Impastate all'interno di una ciotola tutti gli ingredienti tranne il sale e l'olio che andranno aggiunti dopo pochi minuti. Quando l'impasto è morbido ed omogeneo mettetelo a riposare in una ciotola leggermente oleata coperta da pellicola trasparente.
Ideale come antipasto, negli happy hour oppure nelle feste di compleanno.
Season with a little extra-virgin olive oil, add salt and sprinkle with the oregano.
Far lievitare l'impasto coperto con un canovaccio. La sardenaira si contraddistingue per le sue origini, rintracciabili facendo un lungo salto a ritroso nel tempo. Slice the anchovies and rinse the capers.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
John Greene
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Sardenaira Ricetta"
Posta un commento